Crowdfunding pentru finantarea proiectelor tale!

strangere de fonduri

Ce este CROWDFUNDING?

Crowdfunding este o aplicatie online ce iti mareste la fiecare donatie finantarea  pentru: taxe de studiu, lansarea unei afaceri, dezvoltarea unor proiecte, facturi medicale, costuri de transport, organizarea unor evenimente, cauze cu animale si orice necesita finantare!

Cum procedezi?

Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti acoperi cheltuielile este sa te inregistrezi pe unul din site-urile de specialitate precum www.gofundme.com Aici va trebui sa iti creezi absolut gratuit propria pagina de crestere a fondurilor.

Care sunt pasii pentru a te inregistra?

Pasii sunt simpli:

1. Alegi suma de bani de care ai nevoie;

2. Incarci o fotografie;

3. Spui cateva cuvinte despre cauza ta;

4. Dai share povestii tale pe conturile de socializare si adresele prietenilor.

Asta e tot ce ai de facut! Te vei lasa convins de nenumaratele povesti de succes! Odata ridicata pe platforma, povestea ta va genera venituri neasteptate generate de miile de donatori din intreaga lume.

Este o modalitate simpla si fara batai de cap pentru a face rost de bani. Important este sa convingi si sa ai o imagine incarcata care sa aiba impact asupra celui care iti citeste povestea.

Si nu uita! Gandeste pozitiv si crede!Doar asa poti avea succes!

 

One thought on “Crowdfunding pentru finantarea proiectelor tale!

  1. Daca doriti sa invatati cum sa faceti o campanie de crowdfunding de succes, veniti la seminar: http://bit.ly/seminar-crowdfunding

    Film ETC. prezinta primul seminar din Bucuresti dedicat Crowdfunding-ului. Oferim un training de o zi care urmareste sa va acompanieze in a stapani aceasta metoda alternativa de finantare, analizand si proiectele dumneavoastra individuale.

    Sesiune de formare si consultanța interactiva susținuta de
    Corina Suteu – formator principal, Oana Radu & Elvira Lupsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.